Πολιτική

Ο Λεβέντης πήγε στην Τήνο, αλλά δεν τον πήραν στο πλοίο για τη ρίψη στεφανιών στην θάλασσα

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων βρέθηκε στην Τήνο ανήμερα Δεκαπενταύγουστου για να παρευρεθεί τόσο στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας, όσο και στην τελετή για την επέτειο βύθισης του καταδρομικού πλοίου «Έλλη».

Ωστόσο δεν πήγαν όλο όπως τα είχε προγραμματίσει, αφού το πλοίο που θα πήγαινε για τη ρίψη στεφανιών στην θάλασσα για το «Έλλη» δεν τον πήρε μαζί.

Αν και ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 9:00 το πρωί, αυτό έγινε δέκα λεπτά νωρίτερα, στις 08:50, με αποτέλεσμα αρκετοί επίσημοι που επιθυμούσαν να παρευρεθούν στην τελετή ρίψης στεφανιών, να μείνουν εκτός. Ανάμεσα σε αυτούς που δεν πρόλαβαν να επιβιβαστούν στο πλοίο, ήταν και ο Βασίλης Λεβέντης.

«Δεν μας πήραν, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, ήταν να φύγουμε στις εννέα, άλλα το πλοίο έφυγε νωρίτερα», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. «Μάλλον έγινε συνωμοσία των δυο», σχολίασε αστειευόμενος, αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο και τον Γιώργο Κουμουτσάκο που ήταν πάνω στο πλοίο. «Όλα είναι πιθανά… δεν αποδίδω δόλο, η Παναγία ενώνει, χρόνια πολλά», συνέχισε ο κ. Λεβέντης.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top