Διεθνή

Νέα στοιχεία: Ο Prince δεν αυτοκτόνησε -Τι συνέβη

Τα δεδομένα για το θάνατο του Prince ανατρέπει δημοσίευμα βόμβα της Star Tribune.

Η εν λόγω εφημερίδα αποκαλύπτει πως οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στον θάνατο του Αμερικανού τραγουδιστή, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Prince να έπεσε θύμα παραποιημένων φαρμάκων.

Τα χάπια που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην έπαυλη του τραγουδιστή θα έπρεπε να περιέχουν υδροκωδόνη, μια οπιούχα αναλγητική ουσία, όμως στην πραγματικότητα περιείχαν φαιντανύλη, ένα πολύ ισχυρό, συνθετικό οπιοειδές για το οποίο ο μουσικός δεν είχε συνταγή.

Η νεκροτομή που έγινε στη σορό του Prince που βρέθηκε νεκρός στις 21 Απριλίου μέσα στην έπαυλή του στη Μινεσότα, δείχνει ότι ο τραγουδιστής πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης, την οποία πήρε κατά λάθος!

«Οι ερευνητές κλίνουν προς την υπόθεση ότι ο Prince πήρε τα χάπια χωρίς να γνωρίζει ότι περιείχαν φαιντανύλη», υποστηρίζει η εφημερίδα επικαλούμενη μια ανώνυμη πηγή.

Η φαιντανύλη είναι σχεδόν 80 φορές ισχυρότερη από τη μορφίνη και συχνά περιέχεται σε παραποιημένα χάπια. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έλαβαν κατά λάθος υπερβολική δόση του φαρμάκου αυτού.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top