Αθλητισμός

Ο Τάσος Κορακάκης καταγγέλλει: Δεν είχαμε κάνει συμφωνία να γκρεμιστεί το σκοπευτήριο

Μεσημέρι Πέμπτης και ο Τάσος Κορακάκης θέλησε να επισκεφτεί τον χώρο του υπαίθριου σκοπευτηρίου στον όποιο μαζί με την Άννα και τον γιο του Διονύση έκαναν προπόνηση.

Φανερά συγκινημένος και γεμάτος συναισθήματα, ο Τάσος Κορακάκης μίλησε και στη dramini.gr για τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε μετά την επιστροφή του από το Ρίο.

«Είμαι παρά πολύ λυπημένος, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, είναι μια ενέργεια που με εξέπληξε… Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με τον δήμαρχο από πριν, είπαμε να επιστρέψουμε και να δούμε τι θα κάνουμε με τον χώρο εδώ, δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να κρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε ένα μήνα έχουμε αγώνες τελικούς παγκοσμίου κυπέλου και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τώρα δεν υπάρχει χώρος, πρέπει να πάμε στο Βόλο ή στην Αθήνα, για μας είναι το χειρότερο, θέλαμε να είμαστε στη Δράμα, σε αυτόν τον χώρο δουλεύαμε, καλό θα ήταν να είχαμε ένα καλό σκοπευτήριο, αλλά τι να κάνουμε… Τι να πω; Εχω χάσει τα λόγια μου. Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό, είχα πράγματα που ήθελα να τα κρατήσω από εδώ, σαν ενθύμιο, είχα στόχους… Τους έχουν καταστρέψει, δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω, από αυτή την παράγκα που είχαμε τόσα χρόνια και βγήκε η Άννα Ολυμπιονίκης».

Πηγή: Dramini.gr

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top