Διεθνή

ΠΑΝΙΚΟΣ στο Λονδίνο! 19χρονος μαχαίρωσε έξι άτομα – ΝΕΚΡΗ μια γυναίκα

Ο τρόμος επέστρεψε και πάλι στην Ευρώπη, όταν ένας νεαρός επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε μία γυναίκα, ενώ τραυμάτισε άλλους πέντε στο κεντρικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη μητροπολιτική αστυνομία, ένας ύποπτος έχει συλληφθεί, ενώ δεν αποκλείει την τρομοκρατία ως πιθανό κίνητρο της επίθεσης.

Πρόκειται για ένα 19χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην πλατεία Ράσελ αμέσως μετά από την επίθεση, από την οποία έπεσε νεκρή μια 60χρονη γυναίκα.

«Άκουσα μια κραυγή και όταν έφτασα στην πλατεία, είδα μια γυναίκα να βρίσκεται στο έδαφος με αίμα να τρέχει από την πλάτη της», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ενώ άλλοι που βρέθηκαν στην πλατεία του Λονδίνου την ώρα του φονικού δεν αποκλείουν ο δράστης να είχε και συνεργούς, καθώς όπως υποστηρίζουν είδαν δύο άτομα να αποχωρούν από το σημείο βιαστικά.

040816081550_0732

Πάντως τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η ψυχική υγεία του δράστη ενδέχεται να ήταν ασταθής και θα ερευνηθεί σε βάθος. Παρ’ όλ’ αυτά, στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας, μιας και στην ίδια περιοχή το 2005 26 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους σε βομβιστική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top