Αθλητισμός

Παπαχρήστου: Απαντώ με τη στάση μου σε όσους καπηλεύονται την προσπάθειά μου

Την απάντησή της για τα όσα ειπώθηκαν από διάφορες πλευρές σχετικά με τη συμμετοχή της στον τελικό του τριπλούν σε συνδυασμό με την «κακή στιγμή», όπως τη χαρακτήρισε η ίδια, που είχε πριν από χρόνια, έδωσε η Βούλα Παπαχρήστου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με ανάρτησή της στο Instagram, αφού ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν στη διαδρομή της μέχρι το Ρίο, σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη πριν από τον τελικό του τριπλούν, τονίζοντας ότι η στάση της είναι η απάντησή της σε όσους προσπάθησαν να καπηλευτούν την προσπάθειά της και όσους συνεχίζουν να της επιτίθενται για την «κακή στιγμή» που είχε πριν από χρόνια.

Αναλυτικά το μήνυμα της Βούλας Παπαχρήστου:

«ΘEΛΩ NA EYXAPIΣTHΣΩ OΛEΣ KAI OΛOYΣ (KAI EIΣTE ΠAPA ΠOΛΛOI), ΓIA THN AΓAΠH ΣAΣ ΠOY ME BOHΘHΣE NA EXΩ MIA EΞAIPETIKH XPONIA. ΔYO METAΛΛIA ΣTO ΠAΓKOΣMIO KΛEIΣTOY KAI TOYΣ ΠANEYPΩΠAIKΟΥΣ,ΤΕΛIKOΣ KAI 8H ΘEΣH ΣTHN OΛYMΠIAΔA. AΓΩNIZOMAI ΓIA THN EΛΛAΔA, ΓIA THN OIKOΓENEIA MOY, ΓIA OΣOYΣ AΓAΠΩ KAI ME AΓAΠOYN. ΣYNEXIZOYME ΓIA AKOMA KAΛYTEPΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΣΤΗ!

Y.Γ. ΓIA TOYΣ ΛIΓOYΣ ΠOY EITE ΠPOΣΠAΘOYN NA KAΠHΛEYTOYN THN ΠPOΣΠAΘEIA MOY, EITE MOY EΠITIΘENTAI ΓIA MIA KAKH ΣTIΓMH ΠPIN XPONIA.MHN ΠEPIMENETE ΣXOΛIA. AΠANTΩ ME TH ΣTAΣH MOY, ME TH ZΩH MOY, ME THN ΠPOΣΠAΘEIA MOY MEΣA KAI EΞΩ AΠO TA ΣTAΔIA.»

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top