Πολιτική

Πλακιωτάκης: Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει την Κρήτη σε Ειδομένη και Ελληνικό

Επίθεση στην κυβέρνηση έκανε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, για τα πλάνα μεταφοράς προσφύγων στην Κρήτη.

Ο βουλευτής Λασιθίου και πρώην πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χωρίς κανένα σχέδιο και διάλογο επιδιώκει να μετατρέψει την Κρήτη σε Ειδομένη και Ελληνικό και κάλεσε «τον κ. Τσίπρα και την παρέα του», να σοβαρευτούν άμεσα.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιστή στην καθεστωτική της λογική και νοοτροπία, εν μέσω τουριστικής περιόδου, ανακοίνωσε δια στόματος κ. Μουζάλα την πρόθεση της να δημιουργήσει 4 νέα hot spot στη Κρήτη για τη φιλοξενία 2000 μεταναστών. Δυστυχώς, οι άνθρωποι παραμένουν αδιόρθωτοι και δεν μαθαίνουν από τα αποτελέσματα της τραγικής τους πολιτικής», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Πλακιωτάκης.

«Χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς κανένα διάλογο με τους τοπικούς φορείς, επιδιώκουν να μετατρέψουν την Κρήτη σε Ειδομένη και Ελληνικό. Ως βουλευτής Κρήτης τάσσομαι κάθετα αντίθετος στις προθέσεις της κυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του θα πρέπει να κατανοήσουν ότι με σχεδιασμούς του ποδαριού δεν αντιμετωπίζεται το μεταναστευτικό. Κάνω έκκληση, να σοβαρευτούν άμεσα και να σταματήσουν το καταστρεπτικό τους έργο. Φτάνει πια. Ως εδώ και μη παρέκει», πρόσθεσε ακόμη.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top