Ελλάδα

Στεφανάκος: Τσ@@λες δημοσιογράφοι και Ασφαλίτες

Επίθεση σε δημοσιογράφους και ανθρώπους της Ασφάλειας εξαπολύει με δήλωσή του ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος που αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου.

Στη δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Βασίλης Στεφανάκος κάνει λόγο «για ανακριβή σχόλια και συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα σε τσ@ύλες της δημοσιογραφίας και κάποιες τσούλες της ασφάλειας», αλλά και για λιβελογραφήματα που ήταν μεθοδευμένα.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στεφανάκος αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Την ίδια ώρα, πηγές του υπ. Δικαιοσύνης αναφερόμενες σε δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τα τελευταία 20 χρόνια λόγω της μεγάλης συμφόρησης των φυλακών κάθε χρόνο ανανεώνονται οι ρυθμίσεις που αφορούν την αποσυμφόρηση των καταστημάτων κράτησης αφού η Ελλάδα έχει τους περισσότερους ισοβίτες από όλες τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.

Ελεγαν επίσης ότι στο πλαίσιο αυτό αντικαταστάθηκε η κράτηση του Βασίλη Στεφανάκου με την επιβολή όρων, σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτή έγινε με καθυστέρηση έξι μηνών αφού ο συγκεκριμένος κρατούμενος είχε θεμελιώσει το δικαίωμα του συγκεκριμένου ευεργετήματος από τις 19 Μαρτίου 2016.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top