Ελλάδα

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ Σακκά και Σεϊσίδη – Μεγάλη επιχείρηση στη Λακωνία

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Σπάρτη. Οι άντρες της αντιτρομοκρατικής προχώρησαν στην σύλληψη του Κώστα Σακκά, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις αρχές Φεβρουαρίου καθώς δεν είχε δώσει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων όπως προέβλεπαν οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί.

Μαζί με τον Σακκά οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον Μάριο Σεϊσίδη, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη δράση των «ληστών με τα μαύρα» και ήταν καταζητούμενος για πάνω από 10 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες στις 16:00 στη Σπάρτη αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ένα ασημί ΙΧ να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός όμως επιτάχυνε και προσπάθησε να ξεφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη. Οι δύο επιβαίνοντες σταμάτησαν κοντά στα ΚΤΕΛ, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο οι αστυνομικοί συνέχισαν την καταδίωξη. Οι δύο καταζητούμενοι μπήκαν σε έναν ακάλυπτο χώρο και εγκλωβίστηκαν εκεί. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν δεν δίστασαν να πυροβολήσουν τους αστυνομικούς. Τελικά αναγκάστηκαν να παραδοθούν. Ανδρες της Αντιτρομοκρατικής και της κρατικής ασφάλειας βρίσκονταν εδώ και μέρες στην περιοχή.

Comments


Δημοφιλέστερα

To Top