Ελλάδα

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ επιμένουν -Για 12η ημέρα σε επίσχεση εργασίας

Διοίκηση και εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ τελούν εν αναμονή της δέσμευσης που ανέλαβε ο υπουργός Υποδομών ότι εντός της ημέρας θα καταβληθεί ποσό ύψους 3 εκατ. ευρώ σε ασφαλή λογαριασμό για να πληρωθεί μέρος των οφειλομένων δεδουλευμένων τους.

Το μεσημέρι, πάντως, λήγει το τελεσίγραφο που έδωσαν χθες στον υπουργό οι εκπρόσωποι των φορέων για οριστική λύση στο θέμα του ΟΑΣΘ, αλλιώς -όπως διεμήνυσαν- θα προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες. Σήμερα, συνεχίζουν για 12η μέρα την επίσχεση εργασίας, με τον πρόεδρο του συνδικάτου τους, Δημήτρη Τσερμενίδη, να δηλώνει εκ νέου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Παρόλο που δεν είναι σύννομη η διαδικασία που προτείνεται από την κυβέρνηση, εμείς παρακολουθούμε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και με το που δούμε χρήματα θα συνέλθουμε σε συνεδρίαση, προκειμένου να λάβουμε τις αποφάσεις μας. Δεν νομίζω, όμως, ότι θα δούμε χρήματα».

Για την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, στις 13:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση στην Αθήνα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τα υπουργεία Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών και της διοίκησης του ΟΑΣΘ και μόνο θέμα συζήτησης το παρόν και το μέλλον του Οργανισμού.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top