Πολιτική

ΝΔ: Αδιανόητο να δοθεί άδεια στον Σαββίδη – Βάλτε τέλος στην φαρσοκωμωδία

Να βάλει τέλος στην ακολουθούμενη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών την οποία χαρακτηρίζει «φαρσοκωμωδία που υποσκάπτει τη Δημοκρατία», καλεί την κυβέρνηση, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Μάλιστα, τονίζεται ότι είναι αδιανόητο να δοθεί η άδεια στον Ιβάν Σαββίδη, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Καλογρίτσα μετά την μη πληρωμή της πρώτης δόσης.

Αναλυτικά:

«Ο διαγωνισμός, που ήδη έχει καταρρεύσει στα μάτια της κοινής γνώμης, σήμερα δέχτηκε τελειωτικό χτύπημα. Είναι προφανές ότι η Επιτροπή δεν είχε ελέγξει κανένα πόθεν έσχες και έχει βαρύτατες ευθύνες γι’ αυτό.
Το αποδεικνύει η μη καταβολή του τιμήματος από τον δεύτερο οριστικό πλειοδότη, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τις επιφυλάξεις μας.

Για τη Νέα Δημοκρατία είναι αδιανόητο η Επιτροπή να προχωρήσει στον πέμπτο πλειοδότη, που μόνος του έχει παραδεχθεί δημόσια ότι συμμετείχε στο διαγωνισμό, όχι για να πάρει άδεια, αλλά για να ανεβάσει το τίμημα.

Υπάρχει ακόμη κάποιος που πιστεύει στο κύρος αυτού του διαγωνισμού, που έχει ήδη πληγεί με δυο εικονικές συμμετοχές; Όλοι αναρωτιούνται. Το νέο έλεγχο πόθεν έσχες του κ. Σαββίδη θα τον διενεργήσει η ίδια Επιτροπή που, αποδεδειγμένα πλέον, δεν έκανε κανένα απολύτως έλεγχο πριν;

Εδώ που φτάσαμε, η Κυβέρνηση έχει μόνο μια επιλογή: Να βάλει τέλος σε αυτήν τη φαρσοκωμωδία που υποσκάπτει την ίδια τη Δημοκρατία.

Αν δεν το κάνουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, θα το κάνει η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μόλις γίνει Κυβέρνηση».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top