Ελλάδα

Αγρίνιο: Κοσμηματοπώλης κλείδωσε τους κλέφτες στο μαγαζί του

Αντιλήφθηκε ότι το νεαρό ζευγάρι που παρίστανε τους πελάτες τον είχε «ξαφρίσει», βγήκε από το κατάστημα και… κλείδωσε μέσα τους δράστες.

«Γάτα» αποδείχθηκε ο ιδιοκτήτης ενός κοσμηματοπωλείου στο κέντρο του Αγρινίου, που αντιλήφθηκε ότι το νεαρό ζευγάρι που παρίστανε τους πελάτες τον είχε ξαφρίσει. Αντέδρασε ψύχραιμα, βγαίνοντας από το κατάστημα και… κλειδώνοντας μέσα τους δράστες.

Ο κοσμηματοπώλης είχε ενημερωθεί για τους τρόπους με τους οποίους επιτήδειοι έχουν κλέψει συναδέλφους του και είχε τα μάτια του δεκατέσσερα. Έτσι, αντιλήφθηκε ότι ο 27χρονος άνδρας και η 23χρονη κοπέλα που μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο του και του ζήτησαν να τους δείξει διάφορα κομμάτια «βούτηξαν» κάποια χρυσαφικά, όταν πίστευαν ότι δεν τους έβλεπε.

Χωρίς να δείξει ότι το κατάλαβε, πήγε προς την πόρτα, βγήκε ξαφνικά έξω πριν προλάβει το ζευγάρι να αντιδράσει και το κλείδωσε μέσα στο κατάστημα. Πολύ κοντά βρίσκονταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έφτασαν στο μαγαζί και συνέλαβαν τους δράστες.

Οι δυο νεαροί ανακρίνονται στην Ασφάλεια για τυχόν άλλες παρόμοιες κλοπές και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top