Πολιτική

ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΚΟΥΣ; Θέλει δανεικά να γίνει το ίδιο καλός με Καραμανλή και Σημίτη! -Τσίπρας: Άλλη η ΝΔ του Κώστα και άλλη του Κυριάκου

Η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή δεν έχει σχέση με τη σημερινή, είπε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ και υπερασπίστηκε τον πρώην πρωθυπουργό.

«Ο Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός σε μια άλλη περίοδο για τη χώρα, όταν είχε μπροστά της Ολυμπιακούς Αγώνες και είχε μπροστά της εξαιρετικά θετικούς ορίζοντες και τον έχει κρίνει ο λαός και η ιστορία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Οσο για τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «έχασε την ευκαιρία να αποδείξει ότι θέλει να φέρει το νέο και να υπερβεί το όνομά του. Αλλά αποδεικνύει ότι είναι ότι ακριβώς αυτό σηματοδοτεί. Η συνέχεια μιας οικογένειας που βρίσκεται στην πολιτική ζωή του τόπου για πάνω από 70 χρόνια». Σημείωσε, δε, ότι «συμπεριφέρθηκε ως υπερασπιστής του διαπλεκόμενου συστήματος, το οποίο καταδίκασε ο ελληνικός λαός τρεις φορές».

Πάντως, ο πρωθυπουργός δεν απέκλεισε να μπορέσει σε ορισμένα θέματα να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top