Πολιτική

Αναγνωστοπούλου: Παίρνω αποστάσεις από τις αναρτήσεις Πολάκη

Αποστάσεις από τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, στην κόντρα του με τους δημοσιογράφους, πήρε η Σία Αναγνωστοπούλου, συνιστώντας προσοχή στη χρήση των social media.

«Βαραίνει τον καθέναν το τι λέει και πώς διαχειρίζεται μερικά πράγματα στο δημόσιο χώρο. Εγώ έχω μία αρχή και για αυτό το έχω κόψει. Δεν αναρτά κανείς μέσω Facebook και Τwitter, ειδικά αν είναι δημόσιο πρόσωπο γιατί κάποια στιγμή βγάζει το θυμικό του την αγανάκτησή του ή την πολιτική του θέση και δεν ξέρει πως θα σχολιαστεί αυτό», είπε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

«Για μένα δηλαδή πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα Facebook, Τwitter και αυτά», πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και σε προσβολές που έχει δεχθεί η ίδια, χωρίς να την υπερασπιστεί κάποιος «από το αν τα μαλλιά μου είναι έτσι, το αν φόρεσα σανδάλια μία μέρα, που είχα ένα πρόβλημα στο πόδι μου, που αν έκανα, σε αυτή τη χώρα δυστυχώς, ο σεξισμός, περισσεύει».

«Παίρνω απόσταση από αυτό που γράφει ο κύριος Πολάκης. Παίρνω απόσταση από οτιδήποτε λέει κανείς ή σχολιάζει και από τους υπουργούς, το οποίο δεν έχω γράψει η ίδια και δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό το έγραψε», πρόσθεσε η κ. Αναγνωστοπούλου.

Η αναπληρώτρια υπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε σε σχολείο στο Ωραιόκαστρο, τονίζοντας ότι γίνονται εμβολιασμοί και ότι δεν πρέπει να δημιουργείται η εικόνα ότι τα προσφυγόπουλα κουβαλάνε αρρώστιες.

«Εάν ο Δήμαρχος, ο ίδιος έδωσε ένα τέτοιο τόνο και εγώ αν ήμουν γονιός και είχα παιδί, σε μικρή ηλικία, θα ανησυχούσα. Όλα τα παιδιά ελέγχονται και αυτά τα παιδιά θα ελεγχθούν και για τη δικιά τους υγεία. Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, να δημιουργηθεί τρομοκράτηση ότι αυτά τα παιδιά, μπορεί να είναι φορείς ασθενειών», πρόσθεσε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top