Ελλάδα

Ανήλικος χαϊδολογούσε κοιμισμένη γυναίκα στο Βόλο!

Η 32χρονη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει πανικόβλητη με αποτέλεσμα ο ερωτύλος εισβολέας να πανικοβληθεί και να τραπεί σε φυγή.

Δεν έχει προηγούμενο η εμπειρία τρόμου που βίωσαν δυο γυναίκες, την ώρα που κοιμόντουσαν στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμά τους στο Βόλο. Η μια από αυτές ξύπνησε από… ερωτικά χάδια και είδε μπροστά της έναν έφηβο που είχε τρυπώσει από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα!

Η 32χρονη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει πανικόβλητη, ξυπνώντας και την 36χρονη συγκάτοικό της με αποτέλεσμα ο ερωτύλος εισβολέας (που ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω) να πανικοβληθεί και να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, οι δυο γυναίκες από την Αλβανία τον αναγνώρισαν καθώς ο 16χρονος Πακιστανός κατοικεί σε κοντινό σπίτι και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον θερμόαιμο ανήλικο, αλλά τον βρήκαν αφού είχε περάσει το αυτόφωρο και δεν τον συνέλαβαν. Όμως, υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου την δικογραφία που συνέταξαν σε βάρος του με κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top