Ελλάδα

Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τρία άτομα

Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ στο Λασίθι προκειμένου να βρεθούν και να συλληφθούν τρεις άνδρες Ρομά οι οποίοι, ίσως και να οπλοφορούν. Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις που αναζητούνται, διέρρηξαν ένα σπίτι λίγο έξω από την Ιεράπετρα. Λίγο αργότερα και χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκαν στο δρόμο ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας ο οποίος λόγω και της εμπειρίας που έχει, διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο έκρυβε κάτι το ύποπτο.

Δίχως να χαθεί άλλος χρόνος ενημέρωσε τους συναδέλφους του κι έτσι λίγα λεπτά μετά, περιπολικά της αστυνομίας καταδίωκαν το μπλε ύποπτο ΙΧ σε ένα σκηνικό το οποίο δεν είναι συνηθισμένο για την καθημερινότητα των κατοίκων των γύρω περιοχών. Όταν οι τρεις άνδρες είδαν τα δύσκολα, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στο Κάτω Χωριό, αφού νωρίτερα το είχαν τρακάρει και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τα πόδια.

Τι λέει μαρτυρία πολίτη

Η υπόθεση ίσως να μην είναι μία απλή υπόθεση κλοπής κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, υπάρχει μαρτυρία πολίτη που λέει ότι οι τρεις φερόμενοι ως δράστες ίσως και να οπλοφορούν. Αυτό από μόνο του κάνει τις Αστυνομικές Αρχές του Λασιθίου και πιο συγκεκριμένα την Ασφάλεια Ιεράπετρας να επιδίδεται σε αγώνα δρόμου προκειμένου οι τρεις Ρομά να εντοπιστούν και να συλληφθούν άμεσα.

Πηγή:ekriti.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top