Διεθνή

Απίστευτη φωτογραφία: Η νέα γενιά γυρίζει την πλάτη στη Χίλαρι λόγω… selfie

Η εικόνα που συνοψίζει με τον πιο εύγλωττο τρόπο τον παραλογισμό της εποχής των selfie.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που αιχμαλωτίζει με τον πλέον εύγλωττο τρόπο τον παραλογισμό της εποχής των selfie.

Η Χίλαρι Κλίντον, η οποία μπορεί σύντομα να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στέκεται πάνω σε ένα σκαλοπάτι, μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο, κατά τη διάρκειας μιας προεκλογικής εκδήλωσης στο Ορλάντο.

Ωστόσο, αντί να είναι όλα τα βλέματα στραμμένα πάνω της, το κοινό της έχει στρέψει συλλογικά την πλάτη του, υψώνοντας την κάμερα προς την άλλη μεριά του δωματίου, φαινομενικά προσηλωμένο σε κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται απέναντί της. Ακόμα και η ίδια η Αμερικανίδα πολιτικός δείχνει να χαιρετά προς εκείνη τη μεριά, σαν να υποδέχεται μια νέα άφιξη στην αίθουσα.

Κι όμως, αυτή η αρχική εντύπωση που προκαλεί η εικόνα δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση. Κι αυτό γιατί το πλήθος, αποτελουμενο κυρίως από εκπροσώπους της νέας γενιάς, δεν φωτογραφίζει κάποιο άλλο πρόσωπο αλλά προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει μια selfie με την υποψήφια των Δημοκρατικών στο φόντο.

hilari

Καλωσορίσατε στην αλλόκοτη εποχή των selfie.

Η απίστευτη αυτή φωτογραφία, που τράβηξε και ανέβασε στο Twitter η Barbara Kinney, επίσημη φωτογράφος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, έχει συγκεντρώσει ήδη χιλιάδες κοινοποιήσεις και Likes. Όσο για τα εκατοντάδες σχόλια, αυτά περιλαμβάνουν από έντονες επικρίσεις για τα ενδιαφέροντα της νέας γενιάς και τον εγωιστικό τρόπο που βλέπουν τα πράγματα μέχρι…καζούρα για τη δημοκρατική υποψήφια.

«Τελικά αυτοί οι Millenials δεν την χωνεύουν καθόλου την Χίλαρι» έγραψε ένας χρήστης, ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που ισχυρίζονται πως η Κλίντον «σκηνοθέτησε» μόνη της την φωτογραφία, για να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στη νέα γενιά.

Comments

ΔημοφιλέστεραTo Top