Πολιτική

Απίστευτο: Ο βουλευτής με την Porsche ανέβηκε στο βήμα της Βουλής μιλώντας στο κινητό του

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στην Βουλή, όταν ο Θανάσης Καβαδέλλας, ο… γνωστός βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων που είναι ιδιοκτήτης μιας Porsche, ανέβηκε στο βήμα της Βουλής μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο!

Ο Θανάσης Καβαδέλλας, είχε ζητήσει να παρέμβει στη συζήτηση για την έγκριση των προαπαιτουμένων. Φαίνεται όμως ότι ο κ. Καβαδέλλας, ο πολιτικός που έγινε γνωστός ως ο βουλευτής με την Πόρσε, ξεχάστηκε και έφτασε στο βήμα μιλώντας στο κινητό του! Μάλιστα, επέλεξε να μην κλείσει το κινητό του και να καθυστερήσει για λίγο την έναρξη της ομιλίας του.

Οι άλλοι βουλευτές, απ’ όλα τα κόμματα, ενθουσιάστηκαν με τα καμώματα του κ. Καβαδέλλα και ξέσπασαν σε γέλια, χειροκροτήματα ή και ιαχές.

Επειτα από λίγο ο κ. Καβαδέλλας ξεκίνησε την ομιλία του. Το καλύτερο όμως του το κρατούσε για το τέλος ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος. Αντί να πει στον κ. Καβαδέλλα ότι πρέπει να ολοκληρώσει επειδή ο χρόνος του έχει τελειώσει, ο κ. Βαρεμένος επιστράτευσε το χιούμορ και ρώτησε τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων: «Θέλετε κ. Καβαδέλλα να συνεχίσετε τη συνομιλία χωρίς προσκόμματα;».

Τελικά, ο κ. Καβαδέλλας απλώς ολοκλήρωσε το λόγο του και κατέβηκε από το βήμα της Βουλής…

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top