Ελλάδα

Από το Σάββατο τα Μαδουροκουπόνια του 1 ευρώ στις λαϊκές -Πάρτι στο Twitter με τα «κουπόνια αξιοπρέπειας»

Από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου ξεκινά το πρόγραμμα ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων για αγορά προϊόντων μέσω των «κουπονιών αξιοπρέπειας» στις λαϊκές αγορές.

Αυτό γίνεται με πρωτοβουλία της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Η δράση αφορά στο ποσό του 1.000.000 ευρώ, σε κουπόνια του ενός ευρώ, και όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα της ομοσπονδίας, τα κουπόνια αυτά θα συγκεντρώνει ο κάθε πωλητής μαζί με την απόδειξη και θα τα δίνει στον υπάλληλο του συλλόγου του.

Τα χρήματα θα αποδίδονται στους συλλόγους μέσω των ομοσπονδιών, από τον ειδικό λογαριασμό των λαϊκών αγορών της περιφέρειας Αττικής.

«Όλοι μαζί ας ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια με συνέπεια ώστε να υπάρξει συνέχεια και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο κάνοντας πραγματικότητα αυτή την ενέργεια στήριξης και ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό και αλληλέγγυο έργο των λαϊκών αγορών», επισημαίνει σχετικά η ομοσπονδία.

Πάρτι στο Twitter για τα κουπόνια αξιοπρέπειας

Οπως αναμενόταν το θέμα με τα… κουπόνια αξιοπρέπειας εν έτη 2016, έγινε αφορμή για πάρτι στο Twitter. Και οι χρήστες σχολίασαν καυστικά την απόφαση αυτή.

 

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top