Ελλάδα

Απολύθηκαν από τα Μέσα που εργάζονταν Δημάδης – Σουλτογιάννης μετά τον σάλο με τις… περούκες

Οι Ελληνες ανταποκριτές στις ΗΠΑ Θάνος Δημάδης και Δημήτρης Σουλτογιάννης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την παρουσία τους ως μεταμφιεσμένοι για να παρακολουθήσουν τον Νίκο Παππά στο ξενοδοχείο, απολύθηκαν από τα ΜΜΕ με τα οποία συνεργάζονταν μέχρι σήμερα.

Αρχικά ο Alpha και το Star διέκοψαν σήμερα την συνεργασία με τον Δημάδη και τον Σουλτογιάννη αντίστοιχα, ενώ ο πρώτος αποχωρεί και από την Εφημερίδα των Συντακτών και το periodista, με τα ΜΜΕ να βγάζουν ανακοινώσεις αποδοκιμασίες για την πρακτική των δύο δημοσιογράφων.

Η ανακοίνωση του Alpha:

«O Alpha, σε καμία περίπτωση, δεν υιοθετεί αυτές τις μορφές δημοσιογραφίας και γι’ αυτό ουδέποτε δόθηκε εντολή στον Θάνο Δημάδη να προβεί σε όσες ενέργειες φέρεται ο ίδιος, από δημοσιεύματα, να έχει τελέσει.

Ο Alpha αναμένει τις εξηγήσεις του δημοσιογράφου και ως τότε τον έχει καλέσει να απέχει από τα καθήκοντά του» αναφέρει η ανακοίνωση του ALPHA.

Η ανακοίνωση του Star:

«Τo STAR διακόπτει τη συνεργασία του με τον ανταποκριτή στις ΗΠΑ Δημήτρη Σουλτογιάννη και αναμένει την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τηλεοπτικό κανάλι.

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top