Διεθνή

Αρχισαν οι αποζημιώσεις στην οικογένεια Σουμάχερ

Τα γερμανικά δικαστήρια ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου σχετικά με τις ποινές για ανεύθυνα δημοσιεύματα που απλά αποζητούν επισκεψιμότητα εκμεταλλευόμενα το δράμα της οικογένειας Schumacher!

Αναμένεται λοιπόν να αποφασιστεί να καταβληθεί αποζημίωση πό το lifestyle περιοδικό Bunte. Αυτό είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Δεκέμβριο ένα μύθευμα που ήθελε τον άτυχο Michael να είναι σε θέση να κάνει μερικά βήματα αλλά και να σηκώνει το χέρι του.

Ήταν μία από τις λίγες περιπτώσεις όπου η οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 είχε αντιδράσει έντονα, μέσω δηλώσεων της εκπροσώπου της, Sabine Kehm. Όπως αποδείχθηκε, το πράγμα πήγε παραπέρα και η υπόθεση εκδικάζεται στο Αμβούργο. Μάλιστα ο δικαστής άφησε να εννοηθεί πως η αποζημίωση πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αναμένεται να κυμανθεί από τις 40 έως τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Μένει να δούμε αν αυτό θα αποτρέψει άλλα περιορισμένης εγκυρότητας ΜΜΕ από το να δημιουργούν ψεύτικες ειδήσεις σχετικά με την πορεία της υγείας του Schumi, που τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top