Αθλητισμός

Τσίπρας σε Κορακάκη: Άννα δείξε μας πώς να πετυχαίνουμε τους στόχους

Ο πρωθυπουργός ζήτησε να μάθει γιατί ο δήμος γκρέμισε την παράγκα στη Δράμα.

Ιδιαίτερη συνομιλία με τη χρυσή Ολυμπιονίκη στη Σκοποβολή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τους Έλληνες αθλητές που δόξασαν την Ελλάδα με τις επιδόσεις τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ιδιαίτερη συνομιλία με την χρυσή Ολυμπιονίκη ‘Αννα Κορακάκη και τον προπονητή πατέρα της και δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης προπονήθηκε σε μια παράγκα και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σβήσουμε από τη μνήμη μας ώστε να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες για τις επόμενες γενιές.

«’Αννα να μας δείξεις τους τρόπους για να πετυχαίνουμε τους στόχους», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Τι έγινε εκεί στη Δράμα; Ο δήμος γιατί γκρέμισε την παράγκα;», ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας τον πατέρα και προπονητή της ‘Αννας Κορακάκη. «Δεν είμαστε χαρούμενοι ούτε υπερήφανοι για το γεγονός η ‘Αννα προπονούνταν σε μια παράγκα. Αλλά όμως αυτό δεν πρέπει να το σβήσουμε από τη μνήμη μας και αυτό πρέπει να μας θυμίζει ότι πρέπει να συμβάλλουμε περισσότερο στον αθλητισμό και όχι μόνο στον πρωταθλητισμό. Δηλαδή στα παιδιά που θα κάνουν αύριο αυτό που έκανε η ‘Αννα μέχρι χθες. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο Δήμος», είπε ο πρωθυπουργός. «Εννοείτε το σκοπευτήριο…», ανέφερε η ‘Αννα Κορακάκη.

«Αρκεί από εδώ και μετά να γίνει κάτι καλό…», συμπλήρωσε ο πατέρας της ‘Αννας Κορακάκη. «Το να κάνουμε κάτι καλό είναι ευχή. Πρέπει να το κάνουμε και πράξη όμως. Και για να το κάνουμε πράξη πρέπει να υπάρχει βούληση να στηριχθεί ο αθλητισμός, ο μαζικός αθλητισμός, οι ομοσπονδίες. Αλλά νομίζω ότι δεν αρκεί μονάχα αυτό. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να βρούμε τον τρόπο όχι μόνο να αυξήσουμε τις δαπάνες που δίνουμε για τον αθλητισμό αλλά και να καθαρίσουμε τα κυκλώματα στον αθλητισμό», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Αυτό είναι κάτι που δεν αφορά οικονομία ή έξοδα», συμπλήρωσε η ‘Αννα Κορακάκη.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top