Πολιτική

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! Τρολάρουν τον Μάρδα για τους πρόσφυγες-επενδυτές και εκείνος στέλνει στοιχεία επικοινωνίας!

Το γύρο του facebook κάνει εδώ και λίγη ώρα η ανάρτηση στο προφίλ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα από χρήστη του Διαδικτύου…, ο οποίος τρολάροντας τον κ. Μάρδα για το γνωστό κάλεσμά του σε επενδυτές… πρόσφυγες στη χώρα μας, μεταφέρει ένα αίτημα δήθεν Σύρου πρόσφυγα να επενδύσει στην Ελλάδα.

Το μήνυμα του χρήστη του facebook, που είναι στα Αγγλικά, βρήκε την απάντησή του από τον κ. Μάρδα, που είναι άγνωστο αν ήθελε και αυτός να κάνει πλάκα ή το… πήρε στα σοβαρά, αφού η απάντησή του προκάλεσε αίσθηση: “Έχουν σταλεί στο messager τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας για το συγκεκριμένο θέμα”.

Το μήνυμα του… επενδυτή: “Hello, I am Mr. Mohsen Abdullah from Syria. I am looking for a possible tie up with a business or individual in your country so that I can do some investments and to enable me qualify for an investor visa to your country. Please email me back so that we can discuss further. Best Regards, Mr. Mohsen Abdullah (μτφ. Γεια σας, είμαι ο κ Μοχσέν Abdullah από τη Συρία. Ψάχνω για μια πιθανή συνεργασία με μια επιχείρηση ή άτομο στη χώρα σας, ώστε να μπορώ να κάνω κάποιες επενδύσεις και να μου επιτραπεί επενδυτική βίζα στη χώρα σας. Παρακαλώ στείλτε μου πίσω για να μπορέσουμε να συζητήσουμε περαιτέρω. Με τις καλύτερες ευχές, κ Μοχσέν Abdullah)”.

mardas_athanasiadis_ependitis

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top