Ελλάδα

Δεν κάνουν πίσω οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ -Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ απέρριψαν τις προτάσεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρ. Σπίρτζη και αποφάσισαν τη συνέχιση της επίσχεσης εργασίας που ξεκίνησαν τις 17 Σεπτεμβρίου.

«Δεν κάνουμε πίσω. Έχουμε περάσει ξανά στην ιστορία “παράνομες κινητοποιήσεις”» επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Μετά τη λήξη της γενικής τους συνέλευσης, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας, με πρώτη στάση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ΕΚΘ, στην οδό Αριστοτέλους. Εκεί, φώναξαν συνθήματα με κεντρικό «Σπίρτζη παραιτήσου, ή τώρα εξηγήσου».

Η πορεία συνεχίζεται προς το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόμενοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τις δηλώσεις του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη περί επιστράτευσης, ενώ θα καταλήξει στα γραφεία του Οργανισμού, επί της οδού Παπαναστασίου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, απορρίφθηκε από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ και η πρόταση του προέδρου του συνδικάτου τους να κυκλοφορήσουν 70 λεωφορεία στην πόλη, στων οποίων το ταμπλό θα αναγράφεται στο ταμπλό: Απλήρωτοι εργαζόμενοι δουλεύουν για την πόλη τους.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top