Ελλάδα

Μουτσινάς: Δεν μπορεί να ανοίγεις την ΕΡΤ και να κλείνεις 4 κανάλια

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, που μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και για τη νέα του εκπομπή «Ξαναδέστε τους» με την Μαρία Ηλιάκη στον Alpha.

Μιλώντας στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» ο Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά:

Είσαι κι εσύ μουδιασμένος σε ότι αφορά τον Alpha και την ιστορία με τις άδειες;

«Δεν ένιωσα σφίξιμο, μου έκανε εντύπωση. Περιμένω να δω τις εξελίξεις και φαντάζομαι ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι κι αλλιώς, μου φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θέλει να μαζέψει λεφτά η κυβέρνηση; Δώσε είκοσι άδειες και όποιος έχει ας πάρει. Γιατί μόνο τέσσερις; Το βλέπω ως τηλεθεατής αυτό που είχε γίνει και λίγο ριάλιτι. Μιλάμε για δουλειές αυτή τη στιγμή. Δεν μπορεί να ανοίγεις την ΕΡΤ και να κλείνεις τέσσερα κανάλια».

Το «Ξαναδέστε τους» είναι η συνέχεια της ιστορίας σας;

«Ουσιαστικά το ξαναβλέπουμε κι εμείς, επειδή κάναμε την παύση και πήραμε για δύο χρόνια μια απόσταση. Είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε. Περνούσαμε πολύ ωραία στην εκπομπή αυτή, ασχέτως αν σταμάτησε, γιατί είχε κάνει τον κύκλο της και ξεκουραστήκαμε από το καθημερινό κομμάτι. Να φανταστείς ότι, προσωπικά, πάντα έκανα καθημερινή εκπομπή. Πέρυσι μόνο έκανα για πρώτη φορά το «ΣουΚου», που ήταν δύο φορές την εβδομάδα και το «Your Face Sounds Familiar». Πάμε απλώς να περάσουμε καλά. Να διασκεδάσουμε το απόγευμα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top