Ελλάδα

Πάτρα: Διακοπή ρεύματος σε ηλικιωμένη που συντηρείται με οξυγόνο

Αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εφιάλτη της βρίσκεται μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα, καθώς η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή της παροχής ρεύματος στην οικία της, παρ’ ότι συντηρείται στη ζωή από μηχάνημα οξυγόνου.

Η κυρία Νίκη Μούζου ζει σε ένα παλιό σπίτι στην συνοικία της Αγίας Αικατερίνης. Στην πιο υποβαθμισμένη συνοικία της πόλης. Την Πέμπτη (1/9) το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, έκοψαν το ρεύμα.

Η κυρία Νίκη ζει με μια πενιχρή σύνταξη. Συντηρεί τα δύο ανήλικα εγγόνια της και ήρθε αντιμέτωπη με έναν υπέρογκο λογαριασμό ρεύματος, πάνω από 10.000 ευρώ.

Οπως δήλωσε, δεν μπορούσε να πληρώσει, καθώς έπρεπε να επιλέξει από το αν θα μπορέσει να ταΐσει την οικογένειά της ή να έχει ρεύμα. Η γειτονιά ξεσηκώθηκε. Οπως τόνισαν είναι και άλλα σπίτια χωρίς ρεύμα στη συνοικία. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο γιος της κυρίας Νίκης πήγε στη ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί. Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, συνελήφθη και κρατείται στο 4ο Αστυνομικό τμήμα. Αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top