Διεθνή

Εγγονός «νονού» της μαφίας σταμάτησε την κυκλοφορία και προσγειώθηκε με ελικόπτερο για τον γάμο του

Ιταλοί εισαγγελείς κάνουν έρευνα για να διαπιστώσουν πώς ο εγγονός «νονού» της μαφίας κατάφερε να σταματήσει την κυκλοφορία και να προσγειωθεί με ελικόπτερο στο κέντρο πόλης, για τον γάμο του.

Ο Αντόνιο Γκαλιόνε παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ορόρα και το γιόρτασε με ένα πολυτελές θέαμα, το οποίο περιελάμβανε κόκκινο χαλί, Ferrrari, Maserati, αλλά και ένα ελικόπτερο, το οποίο προσγειώθηκε στην κεντρική πλατεία, που ήταν γεμάτη κόσμο, σε μία μικρή πόλη στην Καλαβρία.

Μετά από τη γαμήλια τελετή, το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος και έκανε για μία ώρα βόλτα στα Αιολικά Νησιά, για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα. Οταν επέστρεψαν, το ελικόπτερο πέταξε πάνω από την κεντρική πλατεία και κατέβηκε στην «καρδιά» της πόλης, όπου η κυκλοφορία είχε σταματήσει για τρεις ώρες.

Οι αξιωματούχοι της πόλης αρνήθηκαν ότι γνώριζαν κάτι για όλα αυτά τα σχέδια, ενώ ο εισαγγελέας της περιοχής διέταξε να γίνουν ανακρίσεις στη δημοτική αστυνομία και τον δήμαρχο, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγιναν όλα αυτά.

Ανάλογη έρευνα είχαν κάνει και οι εισαγγελείς της Ρώμης το περασμένο καλοκαίρι, όταν ένα ελικόπτερο πέταξε χαμηλά, σε πτήση δίχως έγκριση, πάνω από την πόλη, για τα πετάξει ροδοπέταλα στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για την κηδεία του «νονού» της μαφίας Βιτόριο Κασαμόνικα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top