Πολιτική

Είναι επίσημο: Παραιτήθηκε ο Οδυσσέας Βουδούρης-Την έκανε δεκτή ο Τσίπρας

Δεκτή έκανε ο Αλέξης Τσίπρας την παραίτηση του Οδυσσέα Βουδούρη από τη θέση του γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

«Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση την οποία του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέας Βουδούρης» γράφει η λιτή ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου.

Για την εξέλιξη είχε προϊδεάσει ήδη τον παραιτηθέντα το μέγαρο Μαξίμου καθώς του είχε διαμηνυθεί ότι ο Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να απαντήσει στην επιστολή που έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα για τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στη συνεργασία του με τον πολιτικού του προϊστάμενο, τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βουδούρης έχει τοποθετηθεί στη θέση αυτή από τον περασμένο Απρίλιο αλλά έκτοτε δεν έχει επισήμως αναλάβει δραστηριότητες, καθώς ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, δεν έχει υπογράψει το σχετικό ΦΕΚ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Μουζάλας με έγγραφό του προς το γραφείο του Γενικού Γραμματέα στις 3 Αυγούστου ζητά από τον Οδυσσσέα Βουδούρη να τον ενημερώνει για κάθε του απόφασή του ώστε να τις εγκρίνει, μέχρι να εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ για τις αρμοδιότητες.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top