Ελλάδα

Εξαφάνιση θρίλερ: Ώρες αγωνίας για την εύπορη 50χρονη

Οι ώρες αγωνίας για την τύχη της 50χρονης ευκατάστατης γυναίκας που έχει εξαφανιστεί για περισσότερο από τρεις μήνες συνεχίζονται.

Οι διωκτικές αρχές και οι συγγενείς της έχουν στρέψει τις τελευταίες ώρες τις έρευνες τους στην περιοχή της Σαλαμίνας, ευελπιστώντας ότι εκεί θα συγκεντρώσουν τις πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό της Ελενας.

Από χθες το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ η μητέρα, οι φίλες, ο ιδιωτικός αστυνομικός που έχει προσλάβει η οικογένεια αλλά και άνδρες της ΕΛΑΣ επισκέφτηκαν το νησί. Έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το εξοχικό της και… χτένισαν ένα μεγάλο κομμάτι της Σαλαμίνας. Πόρτα- πόρτα μίλησαν με γνωστούς της, ενώ τα ταυτόχρονα με μια φωτογραφία της 50χρονης στα χέρια τους, δείχνοντας τους σε κατοίκους του νησιού τους ρωτούσαν εάν έχουν δει την αλλοδαπή γυναίκα μετά τις 11 Ιουνίου όπου χάθηκαν τα ίχνη της.

woman_missing

Ο πρώτος τους σταθμός ήταν το εξοχικό σπίτι που κληρονόμησε από το σύζυγο της η Ελενα ΄Ολντερσνορφ, καθώς στους οικείους είχε φτάσει τις προηγούμενες ημέρες η πληροφορία ότι η 50χρονη γυναίκα είχε κρύψει εκεί 200 χρυσές λίρες. Αρχικά ερεύνησαν το σπίτι προσπαθώντας να εντοπίσουν τυχόν σημάδια διάρρηξης ή ληστείας, ενώ στη συνέχεια κοίταξαν λεπτομερώς όλες τις γωνιές του σπιτιού για να δουν εάν η πληροφορία που είχαν λάβει ήταν σωστή. Τελικά οι χρυσές λίρες δεν εντοπίστηκαν, ενώ δεν συγκέντρωσαν στοιχεία που να αποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια εντός της οικείας.

Αμέσως μετά αναζήτησαν πληροφορίες από γείτονες της αλλά και από κατοίκους τους νησιού. Αν και οι απαντήσεις που έπαιρναν ήταν συνεχώς αρνητικές, ωστόσο δεν σταμάτησαν τις προσπάθειες τους. Μετά από αρκετές ώρες περιπλάνησης στη Σαλαμίνα, τελικά κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θετική απάντηση. Μια γυναίκα που είδε τη φωτογραφία της εξαφανισμένης γυναίκας, ανέφερε στους συγγενείς της ότι τη συνάντησε στις αρχές του περασμένου Αυγούστου σε ένα μοναστήρι της περιοχής. Πρόκειται για μια μικρή μονή του παλαιού ημερολογίου και ρωσικών καταβολών η οποία ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό δύο φορές την εβδομάδα. Έτσι όλοι όσοι συμμετείχαν στις έρευνες για το εντοπισμό της Ελένας στη Σαλαμίνα κινήθηκαν προς τη μονή. Όμως δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία τους, καθώς η μονή ήταν κλειστή και ο ηγούμενος απουσίαζε. Οπότε θα μεταβούν και πάλι αύριο στο συγκεκριμένο μοναστήρι, καθώς όπως τους είπαν οι κάτοικοι της περιοχής κάθε Κυριακή στη μονή πραγματοποιείται λειτουργία.

Πάντως οι αστυνομικοί δεν είναι ακόμα σε θέση να κάνουν καμία πρόβλεψη. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να κινεί ούτε προς την δολοφονία αλλά ούτε και προς το σενάριο που να θέλει την 50χρονη γυναίκα να έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της. Την ίδια ώρα οι άνδρες της ΕΛΑΣ προσπαθούν να καταλάβουν τις ακριβείς σχέσης που είχε η Ελένα με τη γειτόνισσα της αλλά και το 32χρονο γιο της. Τα 15.000 ευρώ που έκαναν… φτέρα μετά την εξαφάνιση της γυναίκας από τους λογαριασμούς της με την κάρτα αναλήψεων που χρησιμοποιήθηκε από τον 32χρονο άνδρας μπορεί να αποδεικνύει υπεξαίρεση χρημάτων, ωστόσο δείχνει και εμπλοκή του συγκεκριμένου ατόμου στην εξαφάνιση της 50ρονης γυναίκας.

Με την εξαφάνιση της 50χρονης ασχολήθηκε η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Εpsilon «Tatiana Live» – Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top