Πολιτική

Εξώδικο της Βούλτεψη στην Αυγή: Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι απέστειλε σήμερα εξώδικη πρόσκληση – διαμαρτυρία στην εφημερίδα «Αυγή» για δημοσιεύματα που διαστρέβλωσαν δηλώσεις της.

«Φθάσαμε δυστυχώς στην εποχή που στην πολιτική ζωή του τόπου μας φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης της προσβολής, έστειλα σήμερα στην εφημερίδα «Αυγή» εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση – δήλωση, καλώντας τους υπευθύνους της να ανακαλέσουν ρητά και ανεπιφύλακτα τα σε βάρος μου ψευδή, συκοφαντικά και προσβλητικά δημοσιεύματα, δια των οποίων ξεκάθαρα διαστρεβλώθηκαν δηλώσεις μου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

«Η εξώδικη πρόσκληση κοινοποιήθηκε στον Παναγιώτη Ρήγα, Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπερθεμάτισε σε αυτά τα συκοφαντικά ψεύδη. Πλέον, όσοι σκαπανείς του ψεύδους και της διαστρέβλωσης, όσο υψηλά και αν ευρίσκονται, διανοηθούν να αμφισβητήσουν την προσήλωσή μου στα δημοκρατικά ιδεώδη, θα οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top