Ελλάδα

Έλεγχοι και δεκάδες συλλήψεις σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Σε 41 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε τις δύο τελευταίες ημέρες σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, με σκοπό, όπως ανακοίνωσε, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της παράτυπης μετανάστευσης και της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 82 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 41.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν επτά άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, έξι άτομα για κατοχή ναρκωτικών, τέσσερις για κλοπές και κλοπές ηλεκτρικού ρεύματος, επτά για παράβαση διατάξεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τέσσερις αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ένα άτομο για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και ένα άτομο για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν 227 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συνελήφθησαν 10 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top