Ελλάδα

Εμπλοκή ή άγριο πόκερ και χορός εκατομμυρίων; Σε έναν απίστευτο μαραθώνιο – θρίλερ εξελίσσεται η δημοπρασία! Ποιοι γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει

Σε έναν απίστευτο μαραθώνιο που ξεπερνά σε διάρκεια κάθε πρόβλεψη και εκτίμηση των υπευθύνων εξελίσσεται η διαδικασία της δημοπρασίας των 4 τηλεοπτικών αδειών.

Ήδη οι 8 διεκδικητές βρίσκονται «έγκλειστοι» στα δωμάτιά τους, αποκομμένοι πλήρως με τον έξω κόσμο για περισσότερες από 55 ώρες και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι γύρω στις 6 το απόγευμα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης εμφανίστηκε η εταιρεία κέτερινγ με βραδυνό φάγητο μάλλον οι ώρες παραμονής τους θα γίνουν ακόμα περισσότερες.
Μιλώντας σήμερα στον Real Fm ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Λ. Κρέτσος, δεν έκανε καμία εκτίμηση για τη διάρκεια και το αποτέλεσμα της διαδικασίας, σημείωσε ωστόσο ότι «προφανώς για να έχει καταλήξει τόσο χρονοβόρα η διαδικασία, το τίμημα είναι υψηλό».

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να έχει επέλθει κάποιους είδους εμπλοκή στην όλη διαδικασία, να πάγωσε ή να έχει παγώσει για κάποιες ώρες.

Από την άλλη μεριά σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που διαψεύδουν τις προηγούμενες πληροφορίες, η δημοπράτηση κάθε άδειες πρέπει κράτησε ίσως και πάνω από 10 ώρες. Για παράδειγμα η πρώτη άδεια ενώ αρχικά λεγόταν ότι «κλείδωσε» μετά από 9 ώρες, δηλαδή γύρω στις 8 το βράδυ της πρώτης ημέρας, τώρα αναφέρεται κλείδωσε μετά από 15 ώρες, δηλαδή τα χαράματα της Τετάρτης.

Όπως και να έχει αν και κυβερνητικά στελέχη ισχυρίζονται ότι κανείς δεν γνωρίζει τις συμβαίνει μέσα στο κλειστό κτίριο της ΓΓΕ, υπάρχουν κάποιοι εκτός του κτιρίου που γνωρίζουν ακριβώς σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία και έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης. Φύσικα πρόκειται για πολύ λίγα ανώτερα κυβερνητικά στελέχη ενώ σχετική ενημέρωση λαμβάνει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Μάλιστα αργά το σήμερα το απόγευμα ο κ. Κρέτσος βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Εν συνεχεία ο κ. Κρέτσος αποχώρησε από το Μαξίμου, αλλά όχι με κατεύθυνση το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top