Διεθνή

Ενα ηλικιωμένο ζευγάρι λίγο πριν τους χωρίσει ο θάνατος

Πρόκειται για ένα ζευγάρι 96 και 100 ετών, οι οποίοι αποφάσισαν να μείνουν αγκαλιασμένοι τις τελευταίες στιγμές τους μαζί.

Μια άκρως συγκινητική φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, στην οποία απεικονίζεται ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να είναι ξαπλωμένο και να κρατιούνται από το χέρι, μόλις λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή η ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι πρωταγωνιστές είναι μια γυναίκα 96 ετών και ο σύζυγος της, 100 ετών, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι για 77 χρόνια και αποφάσισαν να μείνουν αγκαλιασμένοι τις τελευταίες στιγμές του γάμου τους.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στη διαδικτυακή ιστοσελίδα «Reddit» από την εγγονή του αγαπημένου ζευγαριού, η οποία συνόδευσε το τρυφερό στιγμιότυπο με τη λεζάντα: «Η γιαγιά μου, 96, μαζί με τον παππού μου, 100, λίγες ώρες πριν τον θάνατό της αυτό το σαββατοκύριακο. Ήταν παντρεμένοι για 77 χρόνια».

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πλήθος σχολίων, ενώ η εγγονή των ηλικιωμένων συμπλήρωσε αργότερα: «Ξέρω πως είναι οι παππούδες μου, αλλά αυτή η φωτογραφία είναι ειλικρινά το πιο στενάχωρο και το πιο γλυκό πράγμα που έχω δει ποτέ μου».

gerontakia

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top