Διεθνή

Ερευνα: Οι δεξιοί απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ

Οι άνθρωποι με συντηρητικές πολιτικές πεποιθήσεις δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, σε σύγκριση με τους αριστερούς, σύμφωνα με έρευνα της YouGov.

Μάλιστα, εκείνοι που περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «πολύ δεξιούς», είναι οι πιο ευτυχισμένοι σε αυτόν τον τομέα, σύμφωνα με την έρευνα στην οποία μετείχαν 19.000 άνθρωποι στη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και τη Δανία.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την έρευνα, οι «πολύ δεξιοί» είναι πιο πιθανό να είναι σεξουαλικά ικανοποιημένοι, αλλά οι κεντροδεξιοί είναι λιγότερο ευτυχισμένοι με τη σεξουαλική τους ζωή σε σύγκριση με τους κεντρώους.

Στη Βρετανία, το 73% όσων δήλωσαν «πολύ δεξιοί», απάντησαν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, απάντηση που έδωσε το 68% όσων αυτοχαρακτηρίζονται «πολύ αριστεροί» και το 66% των αριστερών.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι η αλλαγή των πολιτικών πεποιθήσεών σας θα σας κάνει πιο χαρούμενους στο κρεβάτι», προειδοποίησε πάντως ο Τζο Τουάιμαν, ο επικεφαλής της πολιτικής και κοινωνικής έρευνας της YouGov.

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι στη Βρετανία όσο πιο δεξιός είναι κάποιος, τόσο πιο ευτυχισμένος είναι συνολικά με τη ζωή του.

Το αντίθετο ισχύει στη Γαλλία, όπου οι αριστεροί εμφανίζονται πιο ευτυχισμένοι από τους δεξιούς.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top