Διεθνή

Ερευνες για τον μικρό Μπεν: Βρέθηκαν δεκάδες θραύσματα οστών στο χωράφι της Κω

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εκσκαφές που άρχισαν χθες (26/9) το πρωί στην Κω προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, μέσα σε λίγες ώρες οι ερευνητές εντόπισαν πολλά θραύσματα οστών στο έδαφος αλλά και στοιχεία υφάσματος, τα οποία μπορεί να ανήκουν στον μικρό Μπεν., ωστόσο. Αναφορικά με τα όστα, προς το παρόν δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα, μέχρι αυτά να αναλυθούν σε εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθούν αν είναι ανθρώπινα ή από ζώα.

Ήδη οι βρετανικές Αρχές έχουν ενημερώσει την Κέρι Νίνταμ, μητέρα του επί 25 χρόνια αγνοούμενου αγοριού, να «προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο».

Η μητέρα του Μπεν δήλωσε «αγχωμένη» προσθέτοντας ότι: «βλέπω και τους αστυνομικούς να είναι αγχωμένοι». «Τους βλέπω ότι δεν θέλουν να μου φέρουν τα φοβερά νέα» υπογράμμισε το βράδυ της Δευτέρας στη Daily Mirror.

«Αυτό το χωράφι έχει καλλιεργηθεί σε βάθος και περιμένουμε να βρούμε εκατοντάδες οστά με τα οποία πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», επεσήμανε ο επικεφαλής των ερευνών, Τζον Κάζινς, με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει ότι εντόπιζαν οστά σε κάθε σημείο της έρευνας.

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top