Διεθνή

Ερωμένη του Κλίντον επιτίθεται στην Τσέλσι: Ο πατέρας σου με βίασε και η μητέρα σου τον κάλυπτε!

Η Χουανίτα Μπρόντρικ, μία από τις πρώην ερωμένες του Μπιλ Κλίντον, περνά στην αντεπίθεση στέλνοντας ένα μήνυμα στην Τσέλσι , την μοναχοκόρη του ζεύγος Κλίντον, ότι η μητέρα της και ο πατέρας της είναι κακοί άνθρωποι.

Η Τσέλσι μπήκε ξαφνικά στο προεκλογικό παιχνίδι όταν ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι στο πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ ήθελε να αναφερθεί στις “ανάρμοστες” σχέσεις του Μπιλ Κλίντον όμως σεβάστηκε το γεγονός ότι η μοναχοκόρη του ζεύγους καθόταν στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου.

Η Τσέλσι έσπευσε να επισημάνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Cosmopolitan” πως, η αναφορά που γίνεται σε σεξουαλικά σκάνδαλα του πατέρα της έχει στόχο να αποσπάσει την προσοχή.

«Ο πατέρας σου ήταν, και ίσως είναι ακόμα, βιαστής. Η μητέρα σου έλεγε ανέκαθεν ψέματα και τον συγκάλυπτε», γράφει η Χουανίτα Μπρόντρικ στο Twitter απευθυνόμενη στην Τσέλσι.

Κι ότι η Τσέλσι δήλωσε : «Δεν θυμάμαι ούτε μία φορά στη ζωή μου που να μην δέχονται επίθεση οι γονείς μου. Κι αυτό που βρίσκω πιο ανησυχητικό είναι πως αυτή η επίθεση συνεχίζεται…» , η Χουανίτα απάντησε : «Είπατε ότι δεν θυμάστε ούτε μία φορά στη ζωή σας τους γονείς σας να μην δέχονται επίθεση. Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι ‘αυτό… Οι γονείς σας δεν είναι καλοί άνθρωποι… Ήμουν 35, όταν ο Μπιλ Κλίντον με βίασε και η Χίλαρι προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα . Τώρα είμαι 73».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top