Διεθνή

Ερωτικό σκάνδαλο για βουλευτή των Εργατικών: Τα ραντεβού με ζιγκολό…

Διπλή ζωή αποκαλύφθηκε πως έκανε ο Βρετανός βουλευτής των Εργατικών Κιθ Βαζ. Από τη μία, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και από την άλλη κανόνιζε ραντεβού για σεξ με άνδρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, ο Βρετανός βουλευτής πριν από 8 ημέρες είχε συνάντηση με δύο άνδρες, με τους οποίους θα έκανε σεξ επί πληρωμή.

Ο Κιθ Βαζ, σε συνομιλία τους μέσω μηνυμάτων, ζητά από τους άνδρες να φέρουν μαζί τους poppers, είδος ναρκωτικού, ενώ αναφέρει πως έχει κάνει σεξ, χωρίς προφυλάξεις.

«Προσπάθησε να φέρεις poppers», έγραψε στον επαγγελματία ο βουλευτής.

mnm-vaz

mnm-vaz1

Ο βουλευτής έδινε ραντεβού με διάφορους επαγγελματίες σε δικό του διαμέρισμα, το οποίο απέχει μισό χιλιόμετρο από τη βίλα, που ζει με την οικογένειά του. Το διαμέρισμα το αγόρασε τον Ιούνιο για 387.000 λίρες.

Οταν ο βουλευτής πληροφορήθηκε πως θα συμμετάσχει και ένας Ρουμάνος στα ερωτικά τους παιχνίδια, έγραψε: «Πώς θα γίνει; Θες να τον γ@@@@@@ς. πρώτα ή όλοι μαζί;». Επιετα ρώτησε αν του αρέσουν τα poppers και αν μιλάει αγγλικά.

vaz (1)

Ο βουλευτής με το ζιγκολό

Οπως σημειώνει η Mirror, οι δύο άνδρες έφτασαν στο διαμέρισμα στις 11:30 μ.μ., με τον Βαζ να κάνει επίμονες ερωτήσεις για τον Ρουμάνο. «Τι ώρα θα έρθει; Ξέρει τη διεύθυνση; Έχει πάει με πολλούς πελάτες; Πώς είναι; Έχετε φωτογραφίες του;».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας από τους επαγγελματίες ήταν λίγο πιο διστακτικός στη συμμετοχή του στο ερωτικό παιχνίδι, με τον βουλευτή να του απαντά πως «πρέπει οπωσδήποτε να συμμετάσχεις!».

vaz-708 vaz-gunaika

Με τη γυναίκα του

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top