Διεθνή

Έθαψαν 16χρονη και την επόμενη μέρα άκουσαν φωνές από τον τάφο

Στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε και κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται η στιγμή που ανοίγει το φέρετρο μιας «νεκρής» εφήβου όταν ακούστηκαν θόρυβοι να προέρχονται από το εσωτερικό του τάφου της.

Η 16χρονη Neysi Perez, η οποία ήταν μάλιστα έγκυος, είχε θεωρηθεί πως ήταν νεκρή και είχε θαφτεί από την οικογένειά της. Στην πραγματικότητα, όμως, όπως αποκαλύφθηκε μάλλον είχε θαφτεί ζωντανή και άρχισε να φωνάζει μέσα από τον τάφο της.

Το περιστατικό που έγινε στη δυτική Ονδούρα προκάλεσε βέβαια πανικό με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να σπάσει γρήγορα ο τάφος και να ανοίξει ξανά το φέρετρο. Η νεαρή θεωρείτο ότι είχε πεθάνει έχοντας πάθει μια καρδιακή προσβολή και όταν οι γιατροί το επιβεβαίωσαν, η οικογένεια αποφάσισε να τη θάψει. Όταν όμως ο φίλος της πήγε στο νεκροταφείο την επόμενη μέρα ανέφερε πως άκουσε κάποιους θορύβους και φωνές από το εσωτερικό του τάφου. Όταν μάλιστα κάλεσε έναν φρουρό για να δει τι συμβαίνει, επιβεβαίωσε και εκείνος ότι ακούγονται φωνές.

Ο νεαρός ειδοποίησε γρήγορα την οικογένειας της έφηβης και εκείνη κανόνισε να ανοίξει ο τάφος για να δουν τι συμβαίνει έχοντας ήδη υποπτευθεί ότι μπορεί η κόρη τους να ζούσε. Το άνοιγμα όμως πήρε αρκετές ώρες με αποτέλεσμα να είναι αργά. Μέλη της οικογένειας προσπαθούσαν μάταια να την επαναφέρουν στη ζωή.

Οι γιατροί εξακολουθούσαν να επιμένουν ότι το κορίτσι θάφτηκε νεκρό και ότι οι ήχοι ήταν αποκύημα της φαντασίας του νεαρού αλλά κανείς δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει πώς είχε σπάσει το γυαλί του φέρετρου και τα δάχτυλα της κοπέλας ήταν τραυματισμένα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top