Πολιτική

Φίλης: Κι εμένα με λένε χοντρό και αμόρφωτο -O Πολάκης είναι ένας επιτυχημένος υπουργός

Τον χαρακτήρισε «επιτυχημένο υπουργό», δεν αποδοκίμασε τις θέσεις του και είπε ότι «ο καθένας έχει την ευθύνη των όσων λέει».

Αποστάσεις από τα όσα έχει γράψει σε επίπεδο προσωπικών επιθέσεων τα τελευταία 24ωρα ο Παύλος Πολάκης πήρε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος ωστόσο υιοθέτησε μέρος της φρασεολογίας που χρησιμοποίησε στην τελευταία του ανάρτηση ο αναπληρωτής υπ. Υγείας.

«Ο καθένας έχει την ευθύνη των όσων λέει» ήταν το πρώτο σχόλιο του υπουργού Παιδείας στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο οποίος, όμως, στη συνέχεια έκανε λόγο για «εκστρατεία πολιτικών χαρακτήρων» σε βάρος του ίδιου και του αναπληρωτή υπ. Υγείας, τον οποίο, πάντως, χαρακτήρισε «επιτυχημένο υπουργό».

«Και εγώ και ο Πολάκης έχουμε γίνει στόχος πολιτικών επιθέσεων. Είμαστε θύματα εκστρατείας πολιτικών χαρακτήρων. Για μένα γράφουν ότι είμαι χοντρός, ότι είμαι απαίδευτος, τι χρώμα μπλούζα φοράω, τι τρώω» είπε ο κ. Φίλης.

Επιχειρώντας να δώσει μια εντύπωση ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις του κ. Πολάκη και όχι για «γραμμή» της κυβέρνησης ο κ. Φίλης συμπλήρωσε: «Σας ζήτησα ποτέ να καταδικάσετε τους Μπογδάνους;».

Κλείνοντας πάντως την τοποθέτησή του για το θέμα ο υπουργός Παιδείας ζήτησε «όχι υπερβολές» από όλους.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top