Ελλάδα

Φωτιές άναψε ο Χατζηνικολάου: Οι αποκαλύψεις για συνεργασία δύο τηλεοπτικών σταθμών και οι αντιδράσεις των καναλαρχών!

Φωτιές άναψε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκαλύπτοντας παρασκηνιακές διαβουλεύσεις δύο καναλαρχών για συνεργασία στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με τον εκδότη της εφημερίδας «Το Ποντίκι» Αντώνη Δελατόλα, ο Νίκος Χατζηνικόλαου είπε τα εξής: «Θα σας πω κάτι που δεν έχει ακουστεί πουθενά! Γίνεται λόγος για τηλεοπτική συνεργασία Κοντομηνά-Αλαφούζου… Ο μεν Σκάι έχει καλό ενημερωτικό σταθμό και ο Alpha είναι επιτυχημένος στα ψυχαγωγικά προγράμματα». Πάντως ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι υπάρχουν και δυσκολίες στις ζσυζητήσεις κυρίως ως προς το ποιος από τους δύο καναλάρχες θα έχει το πάνω χέρι στο ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια, έχει διαβεβαιώσει του προσωπικό του ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το μέλλον του καναλιού ενώ ο Alpha συνεχίζει να προβάλει δυναμικά το νέο του πρόγραμμα με τη βεβαιότητα ότι ο σταθμός θα έχει συνέχεια.

Πάντως οι αποκαλύψεις Χατζηνικολάου προκάλεσαν την αντίδραση και από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς και με ανακοινώσεις του σημειώνουν ότι συνεχίζουν την αυτόνομη πορεία τους.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top