Ελλάδα

Η αιτία θανάτου της 15χρονης Ελπίδας που «έσβησε» ξαφνικά στον Άγιο Νικόλαο

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, τα πορίσματα της οποίας κοινοποιήθηκαν στην οικογένεια της άτυχης κοπέλας, η Ελπίδα έφυγε από μυοκαρδιοπάθεια.

Μια σοβαρή ασθένεια της καρδιάς που δεν είχε ποτέ διαγνωσθεί μολονότι, σύμφωνα με το cretapost.gr, η 15χρονη είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις λόγω της ενασχόλησής της με τον αθλητισμό και τον χορο.

Τη γνωστοποίηση της αιτίας θανάτου, έκανε η οικογένεια της 15χρονης με επιστολή της που δημοσιεύεται στο fonien.gr και αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Σήμερα συμπληρώνονται σαράντα μέρες από τον θάνατο της Ελπίδας μας. Ένα γεγονός τόσο ξαφνικό και επώδυνο όχι μόνο για ‘μας, που είμαστε η οικογένειά της, αλλά και για όλους όσους την ήξεραν και ζούσαν καθημερινά αυτό το αγγελούδι.

Φέρνουμε τα παιδιά μας στον κόσμο και υποσχόμαστε (στον εαυτό μας περισσότερο) να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας (καμιά φορά και ό,τι δεν περνάει) για το «καλό» τους. Δεν νομίζουμε να τους έχει υποσχεθεί κανείς ένα δίκαιο κόσμο, απλώς δεν φαντάζεται και κανείς πόσο εξωφρενική μπορεί να είναι η αδικία.

Πριν λίγες μέρες λάβαμε την έκθεση της ιατροδικαστικής έρευνας για τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού μας.

Η Ελπίδα μας είχε μυοκαρδιοπάθεια… αποτελεί μια σοβαρή νόσο της καρδιάς και με λίγο περαιτέρω έλεγχο εκ μέρους μας (όπως μας πρότεινε ο ιατροδικαστής) θα διευκρινιστεί αν είναι εκ γενετής.

elpida (1)

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top