Διεθνή

Η εκδίκηση της γάτας! Τι έκανε σε 5χρονο αγόρι που τη χτύπαγε με μίσος

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που απεικονίζει ένα μικρό αγόρι να χτυπά μια γάτα και εκείνη αμέσως μετά να παίρνει την εκδίκησή της.

Το περιστατικό συνέβη στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, όταν ένα 5χρονο αγόρι «συνελήφθη» από τις κάμερες ασφαλείας να χτυπά τη γάτα ενός γείτονα και να την πετάει σε έναν θάμνο.

Ωστόσο, η Sky, όπως είναι το όνομα της γάτας, πήρε λίγο μετά την εκδίκησή της, καθώς επιτέθηκε στον 5χρονο και τον γρατζούνισε, λίγο πριν τρέξει να κρυφτεί κάτω από ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η «κακομεταχείριση» γάτας διήρκεσε οκτώ ολόκληρα λεπτά, ενώ ο μικρός τιμωρήθηκε από τη γιαγιά του, που τον έκλεισε στο δωμάτιό του για κάποια ώρα και του πήρε όλα τα DVD.

Αυτή θα είναι και η μοναδική τιμωρία του, καθώς λόγω της ηλικίας του δεν μπορεί να παρέμβει η αστυνομία, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Οπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Sky, η γάτα του δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σε κάποιο σημείο του σώματός της, συμπληρώνοντας πως αυτό που της συνέβη έγινε επειδή είναι «πολύ φιλική με τους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Sky:

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top