Αθλητισμός

Η FIFA ζητάει την έναρξη του πρωταθλήματος

Η FIFA έχει ζητήσει την άμεση έναρξη όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr στο Υφυπουργείο Αθλητισμού έχει φτάσει επιστολή από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με την οποία ζητάει ο Σταύρος Κοντονής να άρει την απόφαση περί αναβολής των αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η επιστολή μεταξύ των άλλων αναφέρει:

«Η επιτροπή των FIFA/UEFA είναι ικανοποιημένη γιατί η ΕΠΟ ενήργησε και ανακάλεσε την απόφαση της επιτροπής έκτακτων θεμάτων από ην 1η Αυγούστου του 2016 σχετικά με την μετακίνηση δικαστών μεταξύ των οργάνων.

Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τα όσα μας υποσχέθηκε ο κ. Υπουργός στη συνάντηση που είχαμε στις 29 Αυγούστου δεν υφίσταται πλέον λόγος ώστε να μην άρει την απόφαση για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι υποσχέθηκε στην επιτροπή μας ότι σε περίπτωση που η ΕΠΟ αποφάσιζε κάτι τέτοιο θα εξέδιδε διάταγμα μέχρι αύριο για την έναρξη του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Είναι αυτονόητο ότι τα θέματα ασφαλείας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των αγώνων».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top