Gossip

Η Μις Ουκρανία που εγκατέλειψε τον σύζυγό της αποκαλύπτει ότι στην πραγματικότητα…

Η γυναίκα διαψεύδει τους ισχυρισμούς του άντρα ότι έμαθε πως ζούσε από φωτογραφίες της στο Instagram.

Τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα δίνει η Μις Ουκρανία, Anna Zaiachkivska, μετά την είδηση ότι ο ιταλός σύζυγός της έμαθε πως η γυναίκα ζούσε και τον είχε εγκαταλείψει, βλέποντας φωτογραφίες στο Instagram.

Ο άντρας Gianluca Cervara ισχυρίστηκε ότι η 24χρονη έφυγε από το σπίτι τους για να πάρει «καθαρό αέρα», όπως του είπε, και δε ξαναγύρισε ποτέ πίσω ενώ εξέφρασε και φόβους για τη ζωή της.

Μιλώντας στη New York Post, η Zaiachkivska γέλασε με τους ισχυρισμούς του συζύγου της. «Ήξερα που ήμουν», λέει η καλλονή, η οποία εξήγησε πως τον ενημέρωσε αρχικά με μια επιστολή και κατόπιν του τηλεφώνησε για να του πει ότι βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. «Προσπαθεί να αμαυρώσει το όνομά μου γιατί τον εγκατέλειψα», συμπλήρωσε.

Η γυναίκα, η οποία είχε υποστηρίξει στο ουκρανικό πόρταλ Tochka, ότι εγκατέλειψε τον σύζυγό της επειδή την κακοποιούσε, λέει τώρα: «Αν έμενα, θα με σκότωνε, αν όχι σωματικά, σίγουρα το πνεύμα μου».

Ο Cervara, από την άλλη, αρνείται τις κατηγορίες περί κακοποίησης και καταθέτει μήνυση εις βάρος της για παράβαση των όρων του προγαμιαίου συμβολαίου και για κλοπή 7.000 δολαρίων κι ενός κινητού.

Η Zaiachkivska γνώρισε τον 45χρονο Cervara σε ένα δείπνο κοινών φίλων, το καλοκαίρι του 2015. Η νεαρή μόλις είχε μετακομίσει στο Μιλάνο για να κυνηγήσει την καριέρα της.

«Ήταν η πρώτη σοβαρή σχέση στη ζωή μου. Μου έλεγε ότι θα έκανε τα πάντα για μένα. Ήμουν μόνη σε μια ξένη χώρα-τον αγαπούσα, είχα ανάγκη από κάποιον», λέει η ίδια. Η 24χρονη ισχυρίζεται ότι ένα μήνα μετά το γάμο ο Cervara τη χτύπησε, ενώ ετοίμαζε το δείπνο, όταν εκείνη έκανε παράπονα για κάποιους φίλους του. «Πέταξε το φαγητό στον τοίχο και στην τουαλέτα. Με άρπαξε από το λαιμό και με πέταξε στο πάτωμα», λέει η ίδια η οποία συμφωνεί πως «παντρεύτηκα αυτόν τον άντρα, χωρίς να ξέρω τίποτα για εκείνον». Η ίδια πάντως δεν έκανε αναφορά για το περιστατικό στην αστυνομία.

«Ό,τι έκανα ήταν λάθος, σύμφωνα με εκείνον. Με κατέκρινε για τον τρόπο που ντυνόμουν -μου έλεγε ‘μοιάζεις με γριά’- και δε του άρεσε που περνούσα χρόνο στην εκκλησία. Σταμάτησα το μόντελινγκ γιατί πίστευα ότι έτσι θα με σεβόταν. Ήμουν το χαλάκι του. Μια άλλη φορά με άρπαξε με δύναμη από το σταυρό που φορούσα που η αλυσίδα έσπασε και η τελευταία σταγόνα ήταν όταν μια ημέρα του είπα ότι έπρεπε να ξαπλώσω γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Τότε με κυνήγησε… Μου φερόταν σα ζώο και έπρεπε να φύγω», θυμάται η 24χρονη.

Εκείνη την ημέρα, η Zaiachkivska άνοιξε την πόρτα και εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη αφήνοντας ένα σημείωμα στον 45χρονο με τον οποίο τον ενημέρωνε ότι δεν θα ξαναγύριζε πίσω. Η ίδια, ξεκίνησε μια νέα καριέρα στο μόντελινγκ στη Νέα Υόρκη και δίνει σε όλες τις γυναίκες ένα μήνυμα: «Η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Θέλω κάθε γυναίκα να γνωρίζει ότι μπορεί να αφήσει έναν κακό σύζυγο- σε κάθε γυναίκα αξίζει η ευτυχία».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top