Ελλάδα

Η Τσικρίκα του ALPHA βάζει τον Πολάκη στη θέση του: «Μπορώ μετά από 20 χρόνια να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό»

Δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητη την επίθεση που δέχθηκε νωρίτερα η δημοσιογράφος του ΑLPHA, Ευαγγελία Τσικρίκα, από τον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη.

«Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;» δήλωσε η δημοσιογράφος στο «Βήμα FM», σχολιάζοντας τα όσα τις καταλόγισε ο κ. Πολάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρω τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη… Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει», επεσήμανε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top