Πολιτική

Η Ζωή επιστρέφει με νέο σποτ και… απειλεί την κυβέρνηση: Τώρα θα μιλήσουμε νομικά!

Με ένα νέο σποτάκι, στο οποίο μια κοπέλα επιτίθεται «στην παρανομία των κυβερνώντων», η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί σε συνέντευξη τύπου εφ όλης της ύλης.

Σε αυτήν, η επικεφαλής της «Έλευσης Ελευθερίας» θα μιλήσει για τις Γερμανικές οφειλές, τις υποθέσεις της ΕΛΣΤΑΤ, το ΔΝΤ, το Δημόσιο Χρέος και τη Siemens, όπως προαναγγέλλει στο βίντεο της.

Μετά το γνωστό video-κάλεσμα της πρώην προέδρου της Βουλής, στην ταράτσα των γραφείων του κόμματος της, το νέο σποτ, γυρισμένο και πάλι από κινητό, δείχνει ένα νέο κορίτσι να μιλάει από την Πολυτεχνειούπολη, «για τις υποθέσεις, στις οποίες η Κυβέρνηση εγκαταλείπει το δημόσιο συμφέρον».

«Αλλά αυτά είναι νομικά πράγματα, δεν είναι πολιτική», καταλήγει ειρωνικά κάθε φορά, μια σαφή αναφορά στις επανειλημμένες δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών που έχουν χαρακτηρίσει τα εν λόγω ζητήματα ως «νομικά θέματα» και όχι πολιτικά.

Το βίντεο κλείνει με τη φωνή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, να προαναγγέλλει κάτι «μεγάλο» και να δηλώνει ότι θα μιλήσει «ως δικηγόρος, για την πολιτική και ως πολιτικός για τη δικαιοσύνη».

Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 3 μ.μ. στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top