Παράξενα

Ινδία: 6χρονος «κυοφορούσε» το δίδυμο αδερφό του

Ο μικρός Ritesh μπήκε για εγχείρηση αφαίρεσης όγκου ωστόσο, οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν στο στομάχι του ένα υπανάπτυκτο έμβρυο.

Έκπληκτοι έμειναν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Ινδίας όταν κατά τη διάρκεια εγχείρησης σε ένα 6χρονο αγόρι για την αφαίρεση «όγκου» βρήκαν μέσα του το έμβρυο του δίδυμου αδερφού του.

Συγκεκριμένα, ο Ritesh, όπως ονομάζεται το αγόρι από την περιοχή Garhwa στην Ινδία, υπέφερε για επτά μήνες από έντονους πόνους στο στομάχι. Με τους γιατρούς αρχικά να μην μπορούν να καταλάβουν από που προέρχονταν οι πόνοι, οι γονείς του 6χρονου απευθύνθηκαν σε μια ιδιωτική κλινική.

India-An-Undeveloped-Foetus-Carried-Out-Of-A-Baby (1)

Κατά τη διάρκεια του υπερήχου, οι γιατροί βρήκαν μια μάζα μέσα στο στομάχι του Ritesh. Αμέσως οι γιατροί τον εισήγαγαν στο χειρουργείο προκειμένου να την αφαιρέσουν.

Η χειρουργική επέμβαση διήρκεσε τρεις ώρες, ωστόσο, κατά τη διάρκειά της οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν αντί για τον όγκο που περίμεναν να αφαιρέσουν από το στομάχι του μικρού τελικά βρήκαν ένα υπανάπτυκτο έμβρυο. Μάλιστα, το έμβρυο είχε αναπτύξει χέρια, πόδια ακόμη και μαλλιά.

India-An-Undeveloped-Foetus-Carried-Out-Of-A-Baby (2)

Ο παιδίατρος Alok Bhardwaj, μιλώντας μετά το πέρας της χειρουργικής επέμβασης στην εφημερίδα Hindustan Times δήλωσε ότι η υπόθεση ήταν από τις «πιο σπάνιες».

«Πρόκειται για τις πιο σπάνιες περιπτώσεις, όμως, το πρόβλημα του αγοριού έχει αντιμετωπιστεί επιτυχώς. Η υγεία του είναι σταθερή και το παιδί αναρρώνει γρήγορα. Αν δεν το είχε αφαιρέσει θα του προκαλούσε σοβαρότερο πρόβλημα στο μέλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Alok Bhardwaj.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top