Ελλάδα

Υποψήφιος στην Εισαγγελία Εφετών ο Ντογιάκος -Δεν του κοινοποίησε την απόφαση ο Αρειος Πάγος

Τα πάνω κάτω ήρθαν στην Εισαγγελία Εφετών, με τον νυν προϊστάμενο της υπηρεσίας, Ισίδωρο Ντογιάκο, να κατεβαίνει εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές των εισαγγελέων Εφετών, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν εκείνον που θα αναλάβει το τιμόνι.

Παρά την πειθαρχική δίωξη σε βάρος του από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο του Αρείου Πάγου για το αδίκημα της προσβολής του προσώπου της Προέδρου του Αρείου Πάγου, ο κ. Ντογιάκος κατεβαίνει και πάλι υποψήφιος αφού δεν τού κοινοποιήθηκε η απόφαση της ποινής του, η οποία ήταν στέρηση μισθού για 40 ημέρες.

Η συμμετοχή στις εκλογές επικυρώθηκε με έγγραφο, που κοινοποιήθηκε στον Ισίδωρο Ντογιάκο, κατόπιν ερωτήματος του προς τον Αρειο Πάγο και το υπουργείο Δικαιοσύνης, για το αν μπορεί να είναι η όχι υποψήφιος παρά την πειθαρχική καταδίκη και ενόψει του γεγονότος, ότι δεν του έχει επιδοθεί ακόμα η καταδικαστική απόφαση.

Τι θα επακολουθήσει σε περίπτωση που τού κοινοποιηθεί η απόφαση και εάν τον επιλέξουν οι συνάδελφοί του για την ηγεσία της Εισαγγελίας Εφετών, παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top