Ελλάδα

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στην Ελλάδα της κρίσης: Ενοικιαστές εναντίον ιδιοκτητών-Ανοιχτές βρύσες και ξηλωμένες λεκάνες

Τα λένε και δεν τα πιστεύουμε, πρόκειται όμως για ιστορίες της… διπλανής πόρτας! Ενοικιαστές εναντίον ιδιοκτητών και ο νοικοκύρης Έλληνας στην παράνοια της κρίσης.

Η κοινή λογική χάνει έδαφος μέρα με τη μέρα σε μια χώρα βουτηγμένη στην ανέχεια. Οι Έλληνες από νοικοκυραίοι κοιτάζουν πως θα εκδικηθούν εκείνον που έχει όσα ο ίδιος έχει χάσει. Ιστορίες παραλόγου και όμως αληθινές!

Νοίκιασε το σπίτι του σε μια γιατρό με το παιδί της, μέχρι που έμαθε πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Η γυναίκα του είχε πει ψέματα. Δεν πλήρωσε τα ενοίκια, ενώ τον χρέωσε στην ΔΕΥΑΠ ένα υπέρογκο ποσό, με έναν παράλογο τρόπο!

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετούς μήνες όταν η γυναίκα σταμάτησε να πληρώνει τα μισθώματα στον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας. Εκείνος διαμαρτύρετο, όμως άκρη δεν έβρισκε! Οι μήνες περνούσαν, τα ενοίκια δεν καταβάλλονταν και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να της κάνει αγωγ, διεκδικώντας 3.000 ευρώ!

Όταν η γυναίκα είδε την αγωγή αποφάσισε να εγκαταλείψει μόνη της το σπίτι, χωρίς να πληρώσει! Για να τιμωρήσει τον ιδιοκτήτη που της έκανε αγωγή, αρκετές ημέρες πριν αποχωρήσει φαίνεται πως κρατούσε ανοιχτές ολημερίς και ολονυχτίς τις βρύσες του σπιτιού. Με αποτέλεσμα όταν ο ιδιοκτήτης να έρθει αντιμέτωπος με έναν λογαριασμό… 800 ευρώ! Εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως ο λογαριασμός ήταν στο όνομά του.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σε ένα άλλο διαμέρισμα, ο ενοικιαστής είχε στην κυριολεξία ξεγυμνώσει το σπίτι! Είχε πάρει μαζί του όλα τα «ντουί», αρκετά άλλα ηλεκτρολογικά υλικά, είχε ξηλώσει τις λεκάνες, ενώ είχε προσπαθήσει να πάρει μαζί του… και ένα σώμα καλοριφέρ! Είχε αφήσει δε απλήρωτα ενοίκια 2.000 ευρώ!

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top