Πολιτική

Λεβέντης: Και σπίτι μου να κοιμηθεί ο Τσίπρας, εγώ δεν συνεργάζομαι μαζί του

Κατηγορηματικά απορρίπτει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Λεβέντης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «και στο σπίτι μου να έρθει να κοιμηθεί ο κ. Τσίπρας, εγώ δεν πρόκειται να συνεργαστώ μαζί του».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στη Δημόσια τηλεόραση αναφερόμενος στις συνεργασίες με άλλα κόμματα επανέλαβε πως «δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τον Τσίπρα» και πρόσθεσε ότι «δεν έχω εντολή από τους ψηφοφόρους του κόμματος να κάνω συνεργασία με κανένα κόμμα». Σημείωσε ότι «όταν μιλάς με ένα πολιτικό αρχηγό και με τον πρωθυπουργό αυτομάτως δεν σημαίνει ότι θα συνεργαστείς κιόλας».

Αναφερόμενος ακόμη και σε εκείνους που δεν πείθονται για τις προθέσεις του Β. Λεβέντη στο επίπεδο των συνεργασιών, δήλωσε «ο χρόνος θα δείξει αν είμαι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ ή άλλοι θα πιαστούν στη φάκα». Ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε ακόμη πως υπάρχει σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης από (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ), ενώ την ίδια ώρα χρεώνουν, όπως είπε, την Ένωση Κεντρώων στον ΣΥΡΙΖΑ για να εξοντώσουν πολιτικά το κόμμα του.

Σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες τόνισε «συμφωνούμε στην διαφάνεια τηλεοπτικού τοπίου, διαφωνούμε στον σχεδιασμό της κυβέρνησης». Ο κ. Λεβέντης είπε ακόμη πως θα έπρεπε στα επιχειρηματικά σχήματα να μπορούν να συμμετέχουν, εκπαιδευτικά ιδρύματα, πολιτιστικοί οργανισμοί, και η εκκλησία.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top