Πολιτική

Καλλιάνος σε Λεβέντη: Τωρα ο Τσίπρας δεν είναι καλό παιδί;

Την αλλαγή πλεύσης της Ένωσης Κεντρώων που σηματοδοτούν πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού της Βασίλη Λεβέντη, επισημαίνει ο πρώην στενός του συνεργάτης Γιάννης Καλλιάνος, υπενθυμίζοντας παράλληλα τις δηλώσεις του πρώτου πως «ο Αλέξης είναι καλό και ώριμο παιδί».

Ο κ. Καλλιανος αναφέρει σε δήλωση του πως «πριν λίγα 24ωρα, ο κ. Λεβέντης ανέφερε από την Αμερική ότι: “αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα”» για να υπογραμμίσει πως πιο ήπιες δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος για στελέχη της κυβερνησης είχαν εξοργίσει τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καλλιανος έχει ως εξής:
«Σας θυμίζω το τελευταίο δελτίο Τύπου που είχα στείλει ως Εκπρόσωπος Τύπου και που ήταν η αφορμή της αποχώρησης μου διότι όπως μου αναφέρθηκε “χτυπούσα” αλύπητα και με βρισιές τον κ. Τσίπρα και τον κ. Αλεξιάδη, κάτι το οποίο δεν συμβάδιζε με το «Νέο Ήθος» που ήθελε να φέρει η Ένωση Κεντρώων μέσα στην Βουλή. “Όσο και να προσπαθεί ο κ. Αλεξιάδης να “συγκινήσει” τους Έλληνες πολίτες με τον ΕΝΦΙΑ και τις 100 δόσεις, η χώρα έχει καταρρεύσει οικονομικά και η κοινωνία με το ζόρι στέκεται όρθια. Οι οικονομικές – φορολογικές προτάσεις της κυβέρνησης είναι κακές. Χρειάζεται επειγόντως άλλος σχεδιασμός που θα αποβλέπει στο κόψιμο των παθογενειών, στις περικοπές των μη αναγκαίων δαπανών και στην γενικευμένη ελάφρυνση των νοικοκυριών”.

Πριν λίγα 24ωρα ο κ. Λεβέντης ανέφερε από την Αμερική ότι : “Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα”. Και ερωτώ, αυτό είναι το «νέο ήθος» που θέλει να φέρει η Ένωση Κεντρώων ή μήπως αυτή η δήλωση ήταν πιο “ευγενική” από την «υβριστική» δική μου ως Εκπρόσωπος Τύπου;

Λοιπόν για είμαστε και λίγο σοβαροί, όλοι πλέον έχουμε αντιληφθεί ότι ο κ. Τσίπρας πνέει τα λοίσθια. Στην Ένωση Κεντρώων το κατάλαβαν και σαφώς επηρεασμένοι και από την τεράστια δημοσκοπική κατάρρευση που έχουν υποστεί, αλλάζουν «ρότα» και ξαφνικά παρουσιάζονται απολύτως δυσαρεστημένοι από τις πολιτικές του κ. Τσίπρα. Πρώτα όμως ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε φροντίσει να εκτίθεται με την καθημερινή υποστήριξη που παρείχε προς το πρόσωπο του κ. Τσίπρα.

Τώρα ο κ. Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ώριμος; Δεν είναι σοβαρός; Δεν είναι καλό παιδί; Δεν είναι ρεαλιστής; Δεν έχει ευθυγραμμιστεί με την Ευρώπη; Δεν προσπαθεί για το καλό της Ελλάδας;

Είναι πλέον προφανές ότι η χώρα χρειάζεται άλλη, σοβαρή και αξιόπιστη λύση και όχι να κρέμονται οι τύχες των ταλαιπωρημένων από τα επαχθή μέτρα πολιτών μας από οπορτουνιστές».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top